Welcome Day 2023 — Університет «КРОК»

Новини та події

Welcome Day 2023

11 жовтня 2023 Новини та події

09 жовтня 2023 року відбувся Welcome Day 2023 для здобувачів першого року навчання освітньої програми «Менеджмент (англійська мова навчання)». Захід було організовано Навчально-науковим інститутом міжнародної освіти онлайн в Microsoft Teams. 

Першокурсники мали змогу ознайомитися з історією Університету «КРОК», з платформами дистанційного навчання, що використовуються ЗВО для проведення онлайн-занять, можливостями, які пропонує ЗВО, віртуально «пройтися» коридорами Університету, отримати інформацію з академічних та міграційних питань, а також познайомитися зі своїми одногрупниками під час інтерактивного спіддейтінгу. З вітальним словом до здобувачів звернулися Андрій Лотарєв, директор ННІМО, Анна Дробина, заступник директора ННІМО, начальник управління міжнародних освітніх програм, Марина Скалацька, керівник проєктів та програм ННІМО, а також випускники англомовних програм Університету.

Oганізатори заходу представили першокурсникам можливості Telegram боту «КРОК-Помічник», який доступний українською та англійською мовами. Здобувачі матимуть змогу через бот отримати інформацію щодо розкладу навчальних занять, академічної успішності, фінансового стану тощо. Під час заходу організатори також проінформували першокурсників про систему Buddy-менторів, яка впроваджується в Університеті «КРОК» в рамках проєкту Erasmus+ KA2 INTERADIS, та розповіли, як сконтактувати зі студентом-Buddy, який готовий допомогти здобувачам адаптуватися у нових умовах.

Вітаємо наших першокурсників у КРОКівській родині! Бажаємо наснаги, особистісного та професійного розвитку в нашій Alma Mater!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Welcome Day 2023