Щоденник куратора. День 517. — Університет «КРОК»

Новини та події

Щоденник куратора. День 517.

27 липня 2023 Новини та події

Бувають такі дні, коли питання навчання, академічної успішності поступово відходять на другий план. І на перший план виходить питання – випускний. Це той день, коли є змога хоч на мить забути про щоденні клопоти, проблеми і виділити час на випуск. Саме так і відбулось 26 липня 2023 року у місті Старокостянтинів.

Саме тоді зібралися разом усі наші випускники – майже 20 випускників ФМБ і 3 випускників-бакалаврів. Серед всіх слід відзначити, що 7 військових з молодшого бакалавра і 3 випускників-бакалаврів мають статус учасника бойових дій.

Особливі надії покладались на Дмитра, Сергія та Володимира, які вже закінчували у нас молодшого бакалавра, і прийняли рішення продовжувати вчитись на бакалавра. І вони своєю працею підтвердили це – саме незважаючи на воєнний стан, хлопці з гідністю впорались із такою задачею, гідно знаходили для себе можливість виходити на екзамени і державні іспити.

На фото закріплена мить, коли студенти спеціальності ЕП Качковська Анастасія, Омельчук Олена, Лактіонова Аліна, Черкіна Тетяна отримують диплом ФМБ і потім самі вже будуть визначатись, куди їм йти далі. У долі – кілька струн, і є можливість обрати ту, які не підведе.

Хочеться окремо сказати «спасибі» директору Старокостянтинівської філії Кучеруку С.С., методисту Кравчук О.В., заступнику Директора студентського офісу Панченко Т.Г., викладачеві кафедри Гофман М.О. Всі ви дійсно стали плечем «за друга», коли він не був в строю.

Ввечері того дня знову прозвучала «повітряна тривога» над Старокостянтиновом. Але ми здійснили свою справу - дипломи видані! І цей по своєму зворушливий момент ще раз довів – ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

В.В.Дзюбко, тьютор кафеди ТПЕ

Оновлено: Понеділок, 31 липня 2023 14:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Щоденник куратора. День 517.