Участь в онлайн-семінарі з визнання іноземних освітніх кваліфікацій Центру ENIC Ukraine — Університет «КРОК»

Новини та події

Участь в онлайн-семінарі з визнання іноземних освітніх кваліфікацій Центру ENIC Ukraine

19 липня 2023 Новини та події

11 липня 2023 року визнавачі Центру ENIC Ukraine організували онлайн-семінар «Визнання іноземних освітніх кваліфікацій в Україні: валідація та підготовка документів до визнання».

На заході були присутні 224 фахівці із 111 закладів освіти. В роботі семінару від Університету «КРОК» брали участь Директор ННІМО Лотарєв Андрій Григорович та Керівник проектів та програм ННІМО Галензовська Єлизавета Вікторівна.

Семінар було організовано за фінансової підтримки Ради Європи в рамках проєкту UaReNext «Імплементація Лісабонської конвенції про визнання – підтримка центрів ENIC».

У своїх виступах фахівці ENIC Ukraine розповіли про можливості проведення процедури валідації, детально розглянули вимоги до підготовки пакета документів, ознайомили з етапами процедури визнання та надали відповіді на актуальні питання за темою заходу.

Під час роботи в окремих групах-воркшопах учасники семінару мали змогу поспілкуватися із фахівцями ENIC Ukraine, взяли активну участь в обговоренні практичних кейсів з верифікації документів, перевірки статусу закладу освіту та визначення прав, які надає освітній документ.

Оновлено: Четвер, 20 липня 2023 14:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Участь в онлайн-семінарі з визнання іноземних освітніх кваліфікацій Центру ENIC Ukraine