Держлікслужба та Університет «КРОК»: меморандум про співпрацю між — Університет «КРОК»

Новини та події

Держлікслужба та Університет «КРОК»: меморандум про співпрацю між

19 липня 2023 Новини та події

18 липня 2023 року було підписано Меморандум про співпрацю між Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) і Вищим навчальним закладом «Університет економіки і права «КРОК» (Університет «КРОК»). Свої підписи під документом поставили голова Держлікслужби Роман Ісаєнко та президент Університету «КРОК» Сергій Лаптєв.

У церемонії підписання також взяли участь заступник голови Держлікслужби Володимир Короленко та директор Навчально-наукового інституту медицини Університету «КРОК» Богдан Божук.

Хочемо зазначити, що Університет «КРОК» є першим і, поки, єдиним приватним закладом вищої освіти, який офіційно оформив співпрацю з Держлікслужбою. У той же час, така державно-приватна співпраця є перспективною для сторін, оскільки має на меті встановлення партнерських взаємовідносин та налагодження співпраці в напрямку підготовки кадрів у сфері охорони здоровʼя та менеджменту, а також подальшого професійного розвитку фахівців.

Сторони зауважили, що тепер фахівці відомства залучатимуться до освітнього процесу, організації безперервного професійного розвитку на базі Університету, а студенти матимуть змогу проходити стажування на базі Держлікслужби, її установ та підприємств. Також керівники домовились про проведення подальших діалогів та практичних кроків з метою спільної реалізації проектів, зокрема накових та науково-практичних, які входитимуть до сфери інтересів партнерів та сприятимуть розвитку системи охорони здоровʼя, як на регіональному, так і на національному рівнях.

Оновлено: Четвер, 20 липня 2023 20:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Держлікслужба та Університет «КРОК»: меморандум про співпрацю між