Слова вдячності від випускників кафедри НЕФ — Університет «КРОК»

Новини та події

Слова вдячності від випускників кафедри НЕФ

03 липня 2023 Новини та події

Вже сьогодні стартує марафон церемоній вручень дипломів нашим випускникам. Надзвичайно приємні відгуки про навчання від наших випускників-фінансистів кафедри національної економіки та фінансів. Читаймо разом!

«Завдяки Коледжу і Університету «КРОК» я знайшов нових друзів, дізнався багато про студентську, наукову і проєктну діяльність, сам почав активно нею займатися. Дуже вдячний викладачам Кафедри національної економіки та фінансів за підтримку і мотивацію до навчання! Рухаємося далі!», – Владислав Фуринець.

«Університет «КРОК» – це вже статус, а добре навчатися у ньому – це вже гордість. Я дуже задоволений освітою, її якість дає свої результати. Тут не діє вислів «Забуть все, чого тебе навчали». Було чимало емоцій від принад студентського життя. Пам’ять залишиться на довгі роки. Усвідомлення того, що навчатися – це добре приходить не одразу, а десь на курсі третьому, коли ти приблизно визначився зі своїми цілями. Тоді навчання стає на радість, підручники – у поміч, а диплом – на користь. А ще я дуже пишаюся тим, що саме тут я зустрів друзів на все життя!», – Олександр Шалаєв.

«Університет подарував можливість завести нові знайомства, друзів. Знайти самого себе та розширити свої горизонти. За ці чотири роки навчання я познайомилась з багатьма фахівцями-професіоналами, отримала якісні знання та цінний практичний досвід», – Сніжана Юрескул.

 

 

 

 

 

Оновлено: Середа, 05 липня 2023 15:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Слова вдячності від випускників кафедри НЕФ