Моніторинговий вебінар — Університет «КРОК»

Новини та події

Моніторинговий вебінар

05 липня 2023 Новини та події

23 червня 2023 році пройшов моніторинговий вебінар «Урядування, менеджмент і функціонування закладів вищої освіти та системи вищої освіти на основі забезпечення якості, цифровізації та інклюзії», організований Національним Еразмус+ Офісом в Україні. Захід зібрав учасників проєктів CBHE Програми ЄС Еразмус+, представників закладів вищої освіти та наукових установ.

Основною метою вебінару було поглиблення розуміння впливу Еразмус+ на розвиток менеджменту у вищій освіті в контексті забезпечення якості, цифровізації та інклюзії; а також покращення забезпечення синергії між проєктами Еразмус+ в кластері менеджменту.

Вітальні слова сказали Генеральний директор Директорату вищої освіти та освіти дорослих Міністерства освіти і науки України Олег ШАРОВ (Генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти), представник Представництва Європейського Союзу в Україні, а також Світлана ШИТІКОВА, Координатор, Директор Національного Еразмус+ офісу в Україні.

Андрій Лотарєв, Директор Навчально-наукового Інституту Міжнародної Освіти Університету «КРОК» презентував результати діяльності проєктів КООПЕРА («Інтеграція дуальної вищої освіти в Україні») та ІНТЕРАДІС («Інтеграція та адаптація іноземних студентів»), де Університет «КРОК» виконує роль Національного координатора.

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана презентував результати проєкту «Відкриті практики, прозорість та доброчесність для сучасної вищої освіти». Досвідом у веденні проєкту «Відкриті практики, прозорість та доброчесність для сучасної вищої освіти» поділились представники Національного університету «Львівська політехніка», а також Львівський національний університет імені Івана Франка презентував результати проєкту «Центри сертифікації викладачів: інноваційні підходи до досконалості викладання».

Щиро дякуємо організаторові вебінару, Національному Еразмус+ Офіс в Україні, за проведення такого цікавого та корисного заходу, слушні поради та рекомендації, а також всім учасникам за активну участь!

 

Оновлено: Четвер, 06 липня 2023 12:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Моніторинговий вебінар