#проКРОК випускники-фінансисти — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК випускники-фінансисти

29 червня 2023 Новини та події

«Університет «КРОК» є одним з провідних закладів вищої освіти в Україні, має сильну академічну базу, яка поєднує сучасні підходи до навчання з практичним використанням знань», - ділиться своїми враженнями Аделіна Дроздовська.

«Вважаю, що найбільший плюс Університету - це різноманітність освітніх програм, що охоплюють широкий спектр можливих напрямків навчання. Студенти можуть вибрати те, що найкраще відповідає їхнім інтересам і кар’єрним цілям. Варто також зазначити, що Університет активно співпрацює з іноземними університетами, є багато можливостей для міжнародного обміну, стажування та залучення до реальних проєктів. Можу рекомендувати Університет «КРОК».

Оксана Омельченко, цьогорічна випускниця-фінансист, також ділиться своїми враженнями: «Найщиріша вдячність кафедрі національної економіки та фінансів Університету Крок за якісну освіту та підтримку протягом усього навчання. Ваші знання та досвід допомогли зрозуміти складні фінансові процеси та успішно їх застосовувати. Дякую за цікаві лекції, практичні заняття та індивідуальний підхід до кожного студента. Вдячна за можливість отримати якісну освіту в Університеті «КРОК» і буду з впевненістю рекомендувати його своїм друзям. Сподіваюсь на продовження навчання у магістратурі. Дякую за все!».

 

Оновлено: Четвер, 29 червня 2023 11:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК випускники-фінансисти