Зустріч із представниками юридичної компанії «Мережа права» — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч із представниками юридичної компанії «Мережа права»

21 червня 2023 Новини та події

20 червня 2023 року в Фаховому Коледжі відбулася зустріч із представниками юридичної компанії «Мережа права». Під час зустрічі представники Фахового коледжу Університету «КРОК», Центру розвитку кар'єри та юридичної компанії обговорили пропозицію зі співпраці для студентів спеціальності «Право». Кінцевою метою було узгодження можливості працевлаштування студентів у компанію та участь спеціалістів у різноформатних освітніх заходах для здобувачів Коледжу.

Фахівці компанії «Мережа права» вже майже 3 роки надають юридичні послуги громадянам України. Представники компанії достеменно знають, що таке юридична колізія і як вона врегульовується, ретельно вивчають зміни в законодавстві, активно застосовують свої знання для захисту прав наших громадян.

Наразі «Мережа права» має 7 офісів у 5-ти обласних центрах України: Києві, Одесі, Львові, Вінниці, Житомирі. Представники компанії налагоджують співпрацю із закладами вищої освіти в різних містах та проводять просвітницькі заходи для молодих фахівців.

Наприкінці зустрічі представники Фахового коледжу Університету «КРОК», Центру розвитку кар'єри та юридичної компанії «Мережа права» узгодили подальшу співпрацю та укладання договору.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч із представниками юридичної компанії «Мережа права»