Радіємо успіху партнерів Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Радіємо успіху партнерів Університету «КРОК»

21 червня 2023 Новини та події

В середині червня 2023 року у Львові відбулась XXVI Міжнародна конференція з нерухомості «РИНОК НЕРУХОМОСТІ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ПІСЛЯ ПЕРЕМОГИ: АДАПТАЦІЯ, ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ». Як ця подія стосується Університету «КРОК» загалом і кафедри теоретичної та прикладної економіки, зокрема?

Асоціація фахівців ринку нерухомості (рієлторів) України (АФНУ) вже впродовж 5 років є офіційним партнером Університету «КРОК». Керівник АФНУ пан Юрій Піта працює викладачем кафедри. Саме в його вступному слові на конференції були окреслені головні проблеми ринку нерухомості та способи їх розв'язання за участі рієлторської спільноти. 18 найбільш активних учасників АФНУ – це випускники магістерської програми кафедри «Підприємництво та торгівля».

Знайомлячись з матеріалами конференції, організованої АФНУ, розумієш, наскільки патріотичними, сучасними та освіченими є учасники цієї професійної спільноти. На конференції обговорювались питання волонтерської діяльності спільноти під час війни, досвіду інших країн з організації ринку нерухомості в період криз, соціальних мереж та баз даних в роботі реєлторів, психології рієлторської діяльності, сервісів для рієлторів, якості персоналу агентств нерухомості та навчальних програм.

Кафедра пишається успішним виступом на конференції з темою «Як відкрити агенцію нерухомості під час війни» випускниці магістерської програми кафедри теоретичної та прикладної економіки пані Ганни Бондаренко.

Учасники конференції отримали інформацію та презентаційні матеріали про освітні програми, які у 2023-2024 навчальному році пропонує Університет «КРОК».

Оновлено: Середа, 21 червня 2023 18:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Радіємо успіху партнерів Університету «КРОК»