Захист звітів з виробничої практики здобувачів магістерського рівня ОП «Маркетинг» — Університет «КРОК»

Новини та події

Захист звітів з виробничої практики здобувачів магістерського рівня ОП «Маркетинг»

21 червня 2023 Новини та події

16 червня 2023 року успішно відбувся захист звітів з виробничої практики здобувачів магістерського рівня, освітньої програми «Маркетинг».

Захист звітів став своєрідним підсумком практичної підготовки магістрів «Маркетинг». Здобувачі продемонстрували свої набуті компетенції та навички, які вони отримали під час практики. Звіти відображали не тільки теоретичні знання, але й їхню здатність застосовувати їх на практиці. Керівники виробничої практики відзначили, що наші здобувачі мають глибоке розуміння ринкових процесів, вміють розробляти стратегії маркетингу, володіють інструментарієм цифрового маркетингу, вміють аналізувати та визначати рівень конкурентоспроможності і розробляти ефективні маркетингові кампанії.

Захист підтвердив високий професійний рівень здобувачів та їх готовність до майбутньої кар'єри в галузі маркетингу. Ця успішна практична підготовка надала студентам магістерського рівня цінний досвід, який їм буде використовуватися як підґрунтя для подальшого розвитку в сфері маркетингу та зможуть приносити вагомий внесок у розвиток бізнесу та економіки України!

Пишаємося нашими здобувачами і КРОКуємо разом, далі!

Оновлено: Середа, 21 червня 2023 18:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Захист звітів з виробничої практики здобувачів магістерського рівня ОП «Маркетинг»