Результати практичної підготовки фінансистів-студентів магістратури! — Університет «КРОК»

Новини та події

Результати практичної підготовки фінансистів-студентів магістратури!

19 червня 2023 Новини та події

Здобувачі магістерського рівня освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» 18 червня 2023 року проходили процедуру захисту звітів з виробничої практики, яка є важливою складовою освітнього процесу.

Захід відбувся офлайн в Університеті «КРОК». Студенти презентували результати своєї практичної підготовки, які базувались на вивченні важливих питань функціонування та вдосконалення діяльності різних об’єктів практики, включно з виконанням індивідуальних завдань. Серед баз практики були державні підприємства, фінансові управління органів державної влади, банківські структури, фінансові компанії та суб’єкти приватного бізнесу.

Про високий рівень практичної підготовки здобувачів засвідчили представлені у звітах рекомендації та висновки, які можуть бути використанні у діяльності фінансових установ, організацій і підприємств. Слід також зазначити, що переважна більшість здобувачів уже мають досвід роботи, працюють у різних фінансових структурах і володіють не лише теоретичними знаннями, а й практичними навиками здійснення фінансової роботи.

Важливим досягненням кафедри національної економіки та фінансів вважаємо те, що з кількома роботодавцями було досягнуто домовленостей про проведення окремих зустрічей з питань особливостей діяльності тих чи інших фінансових структур. Бажаємо здобувачам подальших успіхів і практичних здобутків!

Кафедра національної економіки та фінансів

Оновлено: Понеділок, 26 червня 2023 15:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Результати практичної підготовки фінансистів-студентів магістратури!