Міжнародна сертифікація Baltum Büroo OÜ в KROK Business School — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародна сертифікація Baltum Büroo OÜ в KROK Business School

20 червня 2023 Новини та події

KROK Business School успішно пройшла акредитацію Baltum Büroo OÜ – міжнародного сертифікаційного органу, що базується в Европі, Великобританії та Сполучених Штатах та спеціалізується на системах управління якістю ISO, а також забезпечує професійну сертифікацію та розвиток для персоналу. Baltum Büroo OÜ акредитована у ASCB (Accreditation Service for Certifying Bodies) та International Register of Quality Assessed Organisations (IRQAO) і є одним з ключових гравців на ринку сертифікації ISO, QHS, Information Security та Environmental стандартів. Baltum Büroo OÜ також є частиною партнерського співтовариства з такими престижними міжнародними організаціями як UNICERT (Німеччина), Swiss Approval (Швейцарія), Bureau Veritas, URS (Великобританія) і GCERTI (Південна Корея).

Оцінка якості програм KROK Business School проводилася міжнародними експертами на принципах незалежності та об'єктивності. Тепер випускники програм, які підтвердили рівень знань та успішно склали міжнародний сертифікаційний іспит, можуть стати володарями сертифікатів:

  • Professional in General Management (PGM)
  • Professional in Human Resource Management (PHRM)
  • Professional in Lean Production (Green Belt, Black Belt) (PLP)

Міжнародна сертифікація від Baltum Büroo OÜ дає величезну перевагу і для розвитку кар'єри фахівців на національному та глобальному ринку праці, і для організацій, оскільки незалежна перевірка знань і підтвердження навичок співробітників значно піднімає рівень якості виконуваних робіт, що сприяє збільшенню ефективності і зростання бізнесу.

Для того, щоб скористуватись перевагами сертифікації Baltum Büroo OÜ та отримати міжнародну оцінку свої знань, запрошуємо на навчання на акредитовані програми:

Mini MBA

Управління людьми та командами

Lean – Ощадливе виробництво (Зелений пояс, Чорний пояс)

Оновлено: Вівторок, 20 червня 2023 17:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародна сертифікація Baltum Büroo OÜ в KROK Business School