Атестаційні екзамени бакалаврів-фінансистів: «На шляху до перемоги!» — Університет «КРОК»

Новини та події

Атестаційні екзамени бакалаврів-фінансистів: «На шляху до перемоги!»

13 червня 2023 Новини та події

Нещодавно кафедра національної економіки та фінансів провела атестаційні екзамени бакалаврів денної, заочної та дистанційної форм навчання освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування».

І цей важливий захід пройшов у змішаному форматі на високому організаційному рівні. Непросте випробування під час воєнного стану. Однак, здобувачі пройшли його на відмінно. Комісія у складі проф. Віктора Грушка, проф. Ігоря Румика, доц. Світлани Плетенецької та доц. Володимира Кузьмінського була присутня на кожному засіданні в Університеті «КРОК» та може з впевненістю відмітити велике бажання студентів якнайкраще підготуватися до завдань та продемонструвати високий рівень знань, отриманих протягом навчання на освітній програмі «Фінанси, банківська справа та страхування».

Професорсько-викладацький склад кафедри вітає випускників з позитивним результатом, бажає не зупинятись на досягнутому та впевнено крокувати до нових знань, необхідних для відбудови нашої держави! Кафедра національної економіки та фінансів

Оновлено: Середа, 14 червня 2023 11:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Атестаційні екзамени бакалаврів-фінансистів: «На шляху до перемоги!»