Студенти спеціальності «Туризм» - активні учасники заходів Центру розвитку кар’єри — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти спеціальності «Туризм» - активні учасники заходів Центру розвитку кар’єри

01 травня 2023 Новини та події

Активно відвідувати заходи, які проводить Центр розвитку кар’єри, вже стало доброю традицією для студентів спеціальності «Туризм».

25 та 26 квітня 2023 року студенти 1-3 курсів долучилися до заходів, які організували ЦРК та проєктна група «Характерники».

25 квітня відбулася офлайн-лекція «Кандидат очима HR», де спікером виступила співробітниця рекрутингової агенції HedgeHog Юлія Мостова - HR Generalist HedgeHog.

Ось деякі відгуки студентів спеціальності «Туризм»:

  • Королишин Мар’яна, 2 курс, ТУР-21: Захід «Кандидат очима HR» був дуже корисним та інформативним. Надзвичайно цікаво було послухати все, що там презентували, особливо про: навички та якості співробітників для успіху компанії; як правильно проходити співбесіду; яких помилок не слід робити та ін. Цю інформацію можливо застосовувати у майбутньому у робочих процесах та на співбесідах. Спасибі за такий цікавий захід!
  • Левківська Ганна, 2 курс, ТУР-21: Це один із найкорисніших заходів, на яких в мене була можливість бути присутньою! Дуже сподобались спікери Юлія та Вікторія, які дуже гарно, а головне зрозуміло розповідали. Як для майбутнього працівника, для мене було корисно почути поради щодо підготовки та проходження співбесід. Також не менш важливим був момент проведення аналізу власних навичок, та як їх описувати в резюме. Було цікаво прослухати історію Вікторії, та почути, що вона знайшла своє місце, дуже мотивує – не опускати руки.
  • Абросіна Анастасія, 3 курс, ТУР-20: Що мені найбільш запам’яталося?! Саме як описати в резюме власні навички. Я думаю багато-хто не здогадувався та навіть не знав, як провести аналіз власних навичок та правильно їх презентувати. Також я дізналася як проявляти себе на співбесідах та виділятися серед інших кандидатів. Тож дякую організаторам та окремо спікеру, адже дуже корисна тема. Ці знання нам знадобляться та допоможуть впевненіше рухатися до розвитку своєї кар’єри.

26 квітня студенти стали учасниками тренінгу «Емоційне вигорання: як навчатись стабільно та у задоволення», який проводився за підтримки навчально-наукового інституту психології в рамках проєкту Крокуємо свідомо». Спікерами заходу виступили Аліна Березняк – ініціатор проєкту та Марія Вальковська – арт-терапевтка, студентка Університету «КРОК».

Тема настільки близька і непроста, що викликала шквал емоцій і відгуків. Ось деякі з них:

  • Левківська Ганна, 2 курс, ТУР-21: Тренінг про емоційне вигорання я також вважаю супер важливим, особливо в наших реаліях. Я сподіваюсь, що не тільки мені цей захід допоміг! Дякую, що даєте можливість бути на таких справді корисних і, як на мене, важливих тренінгах!!!
  • Королишин Мар’яна, 2 курс, ТУР-21: На цьому заході я дізналася багато корисної інформації для себе, а саме: чому виникає емоційне вигорання; які є його етапи; як собі допомогти, коли воно виникає та багато іншого. Дуже вдячна за проведення такого інформативного та корисного заходу!
  • Оприщенко Максим, 2 курс, ТУР-21: Я також відвідав його «наживо», було цікаво і зараз для мене дуже доречно. Острянська Альона, 1 курс, ТУР-22: Тренінг, на мою думку був цікавим! Ми обговорювали питання, як уникнути емоційного вигорання, робили деякі вправи, малювали долоні, щоб написати там все те, про що думаємо в даний момент. Нам розказали цікаві факти, як треба себе вести, щоб не було постійних проблем з емоціями, і як себе заспокоювати. Приємні викладачі, дуже добре знають свою справу, можна посміятись з ними та поспілкуватись на різні теми!
  • Абросіна Анастасія, 3 курс, ТУР-20: Мені дуже сподобалась aрт-терапевтка, студенка Університету «КРОК» – Марія Вальковська. Дякую за цікаві методики! Щиро дякую й спікеру Аліні Березняк. Спікери розкрили дуже важливі теми для студентів, особливо у цей важкий час, коли йде війна. Для мене, як для студентки, було дуже корисно послухати відповіді на такі питання: чому зникла мотивація вчитися; як відновити та не втратити ритм роботи; як впоратись з академічними боргами. Сподобалось, що учасники приймали участь у розмові, та розповідали про свої ситуації.
  • Кузьменко Ніна, 2 курс, ТУР-21: Як на мене, це був важливий тренінг! Особливо зараз, коли на фоні загального психоемоційного навантаження, починається захист курсових та сесія. Я вважаю, що такі заходи обов'язково повинні бути у всіх студентів! Велика вам подяка за можливість відвідати такі заходи та дізнатися багато нового і корисного!

Кафедра туризму щиро вдячна організаторам та спікерам за впровадження надзвичайно важливих і корисних заходів для студентства та молоді у такі складні часи!

Дякуємо проєктній групі «Характерники» на чолі з Павлом Лебедєвим!
Щиро дякуємо студентам за активну участь! Молодці!

 

 

 

Оновлено: Середа, 03 травня 2023 21:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти спеціальності «Туризм» - активні учасники заходів Центру розвитку кар’єри