«Туризм. Крок до професії»: в гостях у школи №58 міста Києва — Університет «КРОК»

Новини та події

«Туризм. Крок до професії»: в гостях у школи №58 міста Києва

28 квітня 2023 Новини та події

Сила в єдності і партнерстві! Вже понад 20 років єднають дружні партнерські зв’язки Університет «КРОК» та школу І-ІІІ ступенів №58 Шевченківського району міста Києва. Скільки за ці роки було спільних заходів, реалізовано проєктів!

27 квітня 2023 року Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму та Власенко Андрій Олексійович – заступник директора Департаменту довузівської відвідали школу №58 з профорієнтаційною метою.

Солов’янчик Марина Анатоліївна – вчитель фізики та астрономії, давній друг та партнер нашого Університету, гостинно зустріла відвідувачів, провела невеличку екскурсію.

Кроківці зустрілись із старшокласниками, познайомили із спеціальностями Університету «КРОК», із особливостями навчання, вступною кампанією цього року. Більш детально була представлена презентація щодо специфіки підготовки за освітньої програмою «Туризм», її практико-орієнтованість. Учні з великим інтересом слухали про різноманітні заходи, особливості туристичної діяльності, жваво брали участь у бесіді.

Кроківці запросили старшокласників на фестиваль «КРОК збирає друзів», який відбудеться у травні, з нагоди Дня народження Університету «КРОК».

Щиро дякуємо учням за активну участь у заході! Щиро дякуємо керівництву СШ№ 58 та Солов’янчик Марині Анатоліївні за щире партнерство та співпрацю!

Оновлено: Вівторок, 02 травня 2023 21:44
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Туризм. Крок до професії»: в гостях у школи №58 міста Києва