«Управління закладами охорони здоров’я»: проєкт комплексу навчального забезпечення — Університет «КРОК»

Новини та події

«Управління закладами охорони здоров’я»: проєкт комплексу навчального забезпечення

28 квітня 2023 Новини та події

Проєкт «Практико-ціннісно-орієнтований комплекс навчального забезпечення магістерської освітньої програми «Управління закладами охорони здоров’я» був ініційований завідувачем кафедри управлінських технологій Університету «КРОК» д.е.н., професором Алькемою В.Г. у 2021 році.

Спонукальним мотивом щодо реалізації проекту стала низка вимог пов’язаних з необхідністю удосконалення змісту навчального забезпечення для здобувачів освітньої програми «Управління закладом охорони здоров’я». Проєкт тривав два роки, авторська команда у складі професорів кафедри Управлінських технологій: Алькеми В.Г., Сумець О.М., Кириченко О.С. створила навчальний посібник «Менеджмент закладу охорони здоров’я» в трьох книгах, кожна з яких містить концептуально-методичні та практично-прикладні матеріали як дають можливість викладачам викладати, а здобувачам вивчати, освоювати освітні компоненти, які викладаються під час освітнього процесу маючи для цього повний комплекс сучасних актуальних навчальних матеріалів.

І сьогодні, напередодні 31-річниці дня народження Університету «КРОК» раді повідомити, про успішне створення унікального авторського продукту, що поєднав значний обсяг інформації необхідної для здійснення навчання та може бути репрезентований як кращий досвід набутий Університетом економіки та права «КРОК» в підготовці здобувачів нової та актуальної для країни в сучасних умовах освітньої програми «Управління закладами охорони здоров’я».

Оновлено: П'ятниця, 28 квітня 2023 17:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Управління закладами охорони здоров’я»: проєкт комплексу навчального забезпечення