Speaking club Засідання розмовного клубу на тему «Be your own competition» — Університет «КРОК»

Новини та події

Speaking club Засідання розмовного клубу на тему «Be your own competition»

18 квітня 2023 Новини та події

11 квітня 2023 року у рамках проведення V Тижня іноземних мов в Університеті «КРОК» відбулося засідання розмовного клубу на тему «Be your own competition». Це була цікава розмова-дискусія про те, як людина може стати завтра кращою, ніж сьогодні. Що спонукає тебе? Які фактори надають тобі впевненості у собі? На ці питання відповідали вже багато відомих людей.

У рамках Англійського клубу студенти 3 курсу економічних спеціальностей ділилися візією мотивації у власному житті. У дискусії взяли також участь завідувач кафедри Пирлік Наталія Василівна та старший викладач кафедри Кравченко Юлія Олександрівна.

Розмова вийшла захоплюючою. Студенти пропонували свої моделі мотивації, пам’ятаючи при цьому, що «success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts»(Winston Churchill).

Особливо цікавим вийшло бачення власних мотиваційних ресурсів у студентів Кравчук Даніели, Ординського Михайла, Маруховського Микити, Саулюнас Сергія, Дегтяренко Лізи, Хоменко Анастасії.

Студенти пропонували свої рецепти, як мотивувати себе, вказували фактори, що спонукають їх вдосконалюватися, іти вперед, здобувати успіх, зазначаючи при цьому, що це – гарна освіта, робота, підкреслюючи роль сім’ї та дружби як мотивуючого фактора.

Оскільки на засіданні клубу студенти висловлювали свою думки лише англійською мовою, це допомагало їм долати мовний бар’єр, сприяло розвитку їхніх комунікативних навичок.

Всі учасники заходу погодилися з тим, що не потрібно порівнювати себе ні з ким іншим, адже кожна людська особистість унікальна. Don`t compare yourself to others. Be your own competition

Оновлено: Понеділок, 17 квітня 2023 22:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Speaking club Засідання розмовного клубу на тему «Be your own competition»