Практичне заняття з подолання стресу та методів саморегуляції для вчителів — Університет «КРОК»

Новини та події

Практичне заняття з подолання стресу та методів саморегуляції для вчителів

13 квітня 2023 Новини та події

06 квітня 2023 року у рамках профорієнтаційної роботи ННІ психології відбулося практичне заняття з подолання стресу та методів саморегуляції для вчителів Краснослобідського ліцею обухівської міської громади.

Професія вчителя є однією з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших професій у суспільстві. Вчителі мають значний вплив на формування майбутнього країни, оскільки від їхньої праці залежить різноманітність розвитку знань молодого покоління, їх переконання, світогляд та моральні якості. Тому вчитель має велику відповідальність і має бути готовим до виконання своїх обов'язків з високим рівнем професійної компетентності і духовного зростання.

Проте всі ми в даний момент переживаємо досить складні події, що впливають не тільки на наше звичне життя, але й на здатність виконувати завдання пов’язані з іншими сферами життя. Наприклад, продовжувати вести професійна діяльність – це заняття, що потребує використання внутрішнього ресурсу.

На занятті, яке проводили Никоненко О.В. та Вальковська М.О. – представниці ННІ психології Університету «КРОК», поговорили та дізнались: - як активізувати та наповнювати внутрішній ресурс; - які методи можна використовувати для самодопомоги та самовідновлення; - про навички швидкої самодопомоги в стані гострого стресу.

А також кожен самостійно знайшов відповідь на своє запитання, що йому допомагає відновлюватись та справлятись з викликами життя.

Висловлюємо вдячність за вияв належної уваги вашому ментальному благополуччю та відданості своїй професії.

Оновлено: Четвер, 13 квітня 2023 14:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Практичне заняття з подолання стресу та методів саморегуляції для вчителів