#проКРОК випускник магістратури Фролов Владислав — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК випускник магістратури Фролов Владислав

13 квітня 2023 Новини та події

Фролов Владислав Валерійович, півтора роки тому вирішив, що мені необхідна управлінська освіта. Вибір був зроблений на користь магістратури Університету «КРОК» спеціальності «Менеджмент», ОП «Адміністративний менеджмент», дистанційна форма навчання, адже я інтерн: навчаюсь і працюю.

Можу сміливо стверджувати, що дистанційна форма - це знахідка для таких як, я. Це дійсно зручно і комфортно, це можливість самостійно обрати режим та темп навчання, це доступ до матеріалів цілодобово, це чудова організація процесу. Окрема особливість дистанційної форми в Університеті «КРОК» - це наявність тьютора, який з Вам постійно на зв'язку: роз'яснює, нагадує, підтримує.

Дякую, Малій Ірині Борисівні - за ці півтори роки тісного взаємозв'язку і супроводження. Потрібно зазначити і високу якість самих лекційних і практичних занять: всі викладачі кафедри Управлінських технологій, на чолі з Віктором Григоровичем Алькемою, мега-професіонали: легко і доступно подають матеріал , пояснюють, роз'яснюють, приводять практичні приклади з життя і роботи, завжди відповідають на питання, надихають, підтримують. Хочу щиро подякувати всім членам кафедри Управлінських технологій за той досвід, навички і знання, які я отримав в магістратурі. Побажати успіху та процвітання.

З повагою, Фролов Владислав,
магістр з менеджменту.

Оновлено: Четвер, 13 квітня 2023 17:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК випускник магістратури Фролов Владислав