Лекція доктора економічних наук, професора Ткаленко С.І. — Університет «КРОК»

Новини та події

Лекція доктора економічних наук, професора Ткаленко С.І.

27 лютого 2023 Новини та події

На початку лютого 2023 року відбулась лекція запрошеного лектора доктора економічних наук, професора Ткаленко Світлани Іванівни - професора кафедри європейської економіки та бізнесу Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана на тему «Особливості використання інтегральних показників у наукових дослідженнях» для здобувачів ступеня доктор філософії освітніх програм «Економіка» та «Менеджмент».

Під час лекції було розкрито основні поняття та принципи використання інтегральних показників у наукових дослідженнях, а також наведено приклади використання цих методів у різних галузях науки.

Використання інтегральних показників є важливою частиною наукових досліджень, особливо в тих, що стосуються суспільних наук. Інтегральні показники є важливим інструментом для оцінки складних процесів, що відбуваються в різних сферах досліджень. Вони дозволяють зібрати велику кількість даних та інформації і зіставити їх зі стандартами та цілями, що дозволяє робити об'єктивні висновки та приймати рішення. Відтак, лекція була дуже актуальною для аспірантів, які готують дисертації, адже на даний матеріал можна опиратись та використовувати в своїх дослідженнях.

Здобувачі ступеня PhD дуже вдячні за організацію та проведення відкритої лекції, яка допомогла поглибити знання та розширити горизонти. Слід відзначити також і високий рівень підготовки лектора, яка змогла з легкістю визначити і розкрити складні концепції та дати зрозуміти важливість теми, що була представлена.

 

 

 

 

Оновлено: Понеділок, 27 лютого 2023 19:34
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Лекція доктора економічних наук, професора Ткаленко С.І.