Секційне засідання «Модернізація освіти через партнерство зі стейкхолдерами» — Університет «КРОК»

Новини та події

Секційне засідання «Модернізація освіти через партнерство зі стейкхолдерами»

27 лютого 2023 Новини та події

У рамках Національного семінару «Дуальна освіта в Україні: проєктний досвід та перспективи впровадження» (Міжнародний проєкт «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA») 21 лютого 2023 року відбулося секційне засідання «Модернізація освіти через партнерство зі стейкхолдерами».

На зустріч зі студентами прийшли роботодавці-партнери Університету «КРОК». Центр розвитку кар’єри презентував власні можливості університету у реалізації дуальної освіти. Під час засідання директор ЦРК Олександр Карлов та його помічник Павло Лебедєв представили стейкхолдерів: Лариса Бойцун (Приватбанк), Роман Куриленко (SoftServe), Тетяна Образцова (Ашан Рів Гош), Юлія Петруня (Lifecell). Вони поділилися практичними порадами стосовно входження у професію, як виробити певні професійні вміння та навички.

Студенти змогли поставити такі питання, на які знає відповідь тільки роботодавець, бо професія – це не тільки знання академічної теорії, а й ті фахові компетентності, які отримати можна лише від наставника на виробництві.

Оновлено: Понеділок, 27 листопада 2023 13:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Секційне засідання «Модернізація освіти через партнерство зі стейкхолдерами»