Секційне засідання «КРОК»&COOPERA: дуальна освіта на освітній програмі «Журналістика» — Університет «КРОК»

Новини та події

Секційне засідання «КРОК»&COOPERA: дуальна освіта на освітній програмі «Журналістика»

24 лютого 2023 Новини та події

21 лютого 2023 року в рамках Національного семінару «Дуальна освіта в Україні: проєктний досвід та перспективи впровадження» (Міжнародний проєкт «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні / COOPERA») відбулося секційне засідання «КРОК»&COOPERA: дуальна освіта на освітній програмі «Журналістика».

Секція «КРОК & COOPERA» об’єднала студентів кафедри міжнародних відносин та журналістики, які є учасниками проєкту, та викладачів кафедри, що входять до проєктної групи COOPERA. Завідувач кафедри Неля Момот презентувала результати на пленарному засіданні. Доценти кафедри Олександр Трухачов та Олена Вовченко представили напрацювання з дуальної освіти як учасники проєктної групи. Студенти поділилися дослідженнями іноземного досвіду дуальної освіти. Здобувачі-учасники проєкту представили результати і власні досягнення й запросили інших студентів до участі у дуальній освіті та її популяризації.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Секційне засідання «КРОК»&COOPERA: дуальна освіта на освітній програмі «Журналістика»