«Люди мінливі, тому активно шукайте себе зараз!» Десятнюк Інна #ПроКРОК — Університет «КРОК»

Новини та події

«Люди мінливі, тому активно шукайте себе зараз!» Десятнюк Інна #ПроКРОК

14 лютого 2023 Новини та події

Згадуючи свої роки навчання в коледжі, я чітко пам'ятаю свої емоції від GPK та презентації першого курсу, навчальні заняття та закриття сесій, переживання перед захистом диплому.

Пам’ятаю, як нервувала з приводу того, чи буде в університеті так само затишно й комфортно, як мені було в коледжі. На щастя, в універі все було не так страшно як здавалося на перший погляд. Вірю, що більшість з вас вже працює та ще й за спеціальністю, але якщо хтось ще не знає куди рухатись далі, то раджу вам спробувати якомога більше різних напрямків поки ви навчаєтесь. Багато компаній пропонують стажування або табори для студентів онлайн. Це важливо тому, що дуже часто розуміння того, що ж саме вам подобається, приходить лише після того як ви спробуєте ту чи іншу діяльність власноруч. Я сама, коли вступала до коледжу, то мріяла саме про розробку ігор, потім була більш схильна до Web-дизайну, а зараз взагалі отримую диплом магістра менеджменту за освітньою програмою «Agile-технології розробки програмного забезпечення».

Наостанок хочу сказати, що найголовніше зберегти те, що ви отримаєте тут: знання, зв’язки, навички. Вони вам обов'язково знадобляться надалі. Розвивайтеся та будьте відкритими до всього нового.

Вірте в себе, мрійте, ставте перед собою амбітні цілі, надихайте оточуючих!

Оновлено: Середа, 19 квітня 2023 12:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Люди мінливі, тому активно шукайте себе зараз!» Десятнюк Інна #ПроКРОК