Випуск здобувачів англомовних програм Університету — Університет «КРОК»

Новини та події

Випуск здобувачів англомовних програм Університету

07 лютого 2023 Новини та події

03 лютого 2023 року відбулася віртуальна церемонія вручення дипломів випускникам-іноземцям спеціальності «Менеджмент» (англійська мова навчання) ступеня вищої освіти «бакалавр» та «Міжнародні економічні відносини», освітня програма «Експортоорієнтований менеджмент» ступеня вищої освіти «магістр».

Дипломи бакалаврів з відзнакою та Подяки за «відданість Університету та підтримку» отримали Езебуіро Зіта Уджу та Магонго Млунгісі Нтокозо, випускники спеціальності «Менеджмент» (англ. мова).

Дипломи магістрів з відзнакою та Подяки за високі досягнення у навчанні отримали Олаїнка Олавале Казім та Одеваде Адероджу Одафен, випускники спеціальності «Міжнародні економічні відносини», освітня програма «Експортоорієнтований менеджмент».

З привітаннями виступили: директор навчально-наукового інституту міжнародної освіти Лотарєв А.Г., начальниця управління міжнародних освітніх програм Дробина А.О. Також лунали відеопривітання від танцювальної студії Університету «K-Dance» з композицією «In the shadows of Ukraine». З піснею «Як тебе не любити, Києве мій» винуватців свята привітала Вокальна студія Університету «КРОК».

Шановні випускники, ми пишаємося Вами! Раді, що незважаючи на скрутні часи,
Ви спромоглися успішно завершити навчання! Бажаємо досягати
поставлених цілей та легкої дороги у нове життя!

 

Відео з випуску можна переглянути за посиланням (тицяй тут)

Оновлено: Вівторок, 07 лютого 2023 16:16
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Випуск здобувачів англомовних програм Університету