Благодійний концерт для підтримки захисників Батьківщини «Зоря ясна світові засяє…» — Університет «КРОК»

Новини та події

Благодійний концерт для підтримки захисників Батьківщини «Зоря ясна світові засяє…»

21 грудня 2022 Новини та події

16 грудня 2022 року за ініціативою Коледжу, в рамках проєкту «Незламні» та за участі творчих молодіжних колективів Коледжу й Університету відбувся благодійний концерт для цільової підтримки захисників Батьківщини під символічною назвою «Зоря ясна світові засяє…».

Найсміливіша та найталановитіша студентська молодь, молодіжні лідери, КРОКівці зробили цю подію особливою та натхненною.

У підсумку, було зібрано 36тис.917 грн. З них 31тис.977 грн – це кошти, виручені з продажу квитків на благодійний концерт; 4тис.940 грн – це кошти, виручені з продажу виробів на благодійному ярмарку.

Маємо честь висловити величезну вдячність за успішну реалізацію цієї важливої справи всім причетним. Спершу сердечна дяка тим, хто робив справжнє диво на сцені. Це: Театр танцю «K-Dance» Університету «КРОК» під керівництвом Аліни Гольцевої (Поварчук Альона, Попова Марина, Ходаковська Валерія, Іванченко Анна, Гунько Марія, Ребекевша Костянтин, Бойко Єва, Река Дар’я, Слобожан Вікторія, Хавро Юлія, Швець Яна, Шкуринська Вікторія, Бондаренко Анастасія); Вокальна студія «КРОК» під керівництвом Валентина Янчарука (Гнатишен Євгенія, Дробина Анастасія, Кочмарук Вікторія, Мацьовита Аліна, Півак Аліна, Червак Анастасія); Мистецька студія «Арт-КЕПІТ» під керівництвом Анастасії Маринчик (Баданіна Дарка, Бойко Єва, Буряченко Ангеліна, Горбик Єгор, Жупиця Анастасія, Котляр Максим, Лисенко Віолетта, Лизенко Єлизавета, Михайлішин Віталій, Павлова Анастасія, Пипченко Тимофій, Поліщук Анастасія, Пустовіт Іван, Чимбель Анастасія, Рахно Олена, Чуйченко Валентина, Янчук Микита (декламація власної поезії), Юдіна Уляна (гра на бандурі); гурту гітаристів «GuitarBand» під керівництвом Вікторії Кочмарук (Андрій Барчук, Євгенія Гнатишен, Дмитро Петрик). Всі артисти, музиканти та актори, проєктні лідери зробили цей захід по-справжньому натхненним та яскравим.

Свою надзвичайно важливу лепту до організації заходу доклали учасниці проєкту «Незламні» під керівництвом Владислави Поливач, за участю Надії Доценко, Олени Рахно.

Дякуємо за підтримку Студентській Раді Коледжу під керівництвом Анастасії Фесенко, Студентській Раді Університету під керівництвом Костянтина Ребекевши, департаменту зі студентських питань під керівництвом Аліни Гольцевої, учасникам школи медіа-контенту під керівництвом Олександра Куренкова (Богдан Дорошенко, Надія Зорькіна, Борис Москаленко, Роман Побережний) за технічний супровід заходу.

Окрема вдячність за чудовий віжуал заходу висловлюємо головній менеджерці інформаційних медіа Університету «КРОК» Тетяні Далявській та всьому Департаменту реклами та зв'язків з громадськістю під керівництвом Наталії Титаренко.

Дякуємо Асоціації випускників Університету «КРОК», Центру розвитку кар'єри під керівництвом Олександра Карлова, а також дякуємо працівнику ЦРК Павлу Лебедєву.

Дякуємо за допомогу Київському ліцею бізнесу в особі директорки Ліцею Людмили Паращенко та заступника директора Павла Кузьменка.

Відмітимо, того дня тривога закінчилась за п'ять хвилин до запланованого раніш початку заходу о 13:00. А світло увімкнулось о 14:15 за п'ятнадцять хвилин від перенесеного часу початку заходу. Це справжня магія та чарівний подарунок у чудовій справі. Тому захід всупереч всім труднощам відбувся повністю у відповідності до плану та режисерського задуму. Дякуємо Ірині Рибак за ідею концерту, за її якісну реалізацію в керівництві, сценарній режисурі, підготовці театральної частини дійства.

Висловлюємо вдячність всьому колективу адміністрації, деканату Коледжу за незмінно чудову спільну роботу у підготовці до заходу, який все ж мав відбутись за будь-яких умов. Це Людмила Сумбаєва, Ольга Новак, Ольга Миргородська, Ірина Вайнорес, Світлана Кудряшова, Каріночка Цирин. Дяка за підтримку Софії Венгринович та Валентині Чуйченко.

Також сердечна вдячність всім благодіникам за донати. Це КРОКівці та їх рідні, студентство та їх родини, а також наші випускники.

Разом до Перемоги. Слава Україні!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Благодійний концерт "Зоря ясна світові засяє" // 16.12.2022

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 22 грудня 2022 15:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Благодійний концерт для підтримки захисників Батьківщини «Зоря ясна світові засяє…»