Вітання з Бальтазару – 2!!! — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітання з Бальтазару – 2!!!

22 грудня 2022 Новини та події

Я, Каміла Шпаченко, студентка 4 курсу Університету «КРОК», спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Мені завжди було цікаво здобути досвід навчання за кордоном.

І, коли я дізналася про можливість провести семестр в одному з європейських університетів, то вирішила спробувати свої сили у програмі Erasmus+. Можна було обирати серед кількох університетів різних країн, але першим у списку моїх пріоритетів став Університет «Balthazar», один із провідних університетів Хорватії.

Вже протягом першого місяця навчання мене приємно здивував перелік курсів, заходів, екскурсій та поїздок, які пропонує Університет. На курсах, які я обрала для вивчення, ми робимо багато неординарних та цікавих завдань, які допомагають глибше розібратися у предметі та зрозуміти суть тих чи інших явищ. Все це допомогло зробити насиченішим моє закордонне студентське життя, здобути новий досвід і познайомитися зі студентами з різних країн.

Університет знаходиться у місті Запрешич, фактично передмісті Загреба, столиці Хорватії. Загреб, як місто, є мультикультурним та яскравим. Тут є можливість розширити кругозір, пізнати та побачити багато нового та цікавого. Люди, яких я зустрічала, завжди були привітні, охоче відповідали на питання, допомагали розібратися в деталях життя в Хорватії.

Вдячна Університету «КРОК», Інституту міжнародної освіти та кафедрі Національної економіки та фінансів за надану можливість провести навчальний семестр за кордоном та будувати свою власну освітню траєкторію!

Оновлено: Середа, 21 грудня 2022 17:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітання з Бальтазару – 2!!!