Вітання з Бальтазару!!! — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітання з Бальтазару!!!

20 грудня 2022 Новини та події

Привіт, мене звати Жанна Євміна. Я студентка спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», кафедра національної економіки та фінансів Університету «КРОК», навчаюсь на 4 курсі.

Зараз перебуваю у Хорватії за програмою Erasmus+. Для мене це велика подія, адже можу вдосконалити знання іноземної мови, набути професійних компетентностей, завести класні знайомства. Також, це нові інтереси, досвід життя, адже Хорватія – це зовсім інша країна зі своїми культурними особливостями, звичаями та традиціями.

Університет «Balthazar» сподобався відразу. Спочатку були ознайомчі екскурсії, побували на ярмарку, навіть познайомилися з мером міста. Далі навчання. Рівень освіти високий: у нас кваліфіковані викладачі, які цікаво діляться своїм практичним досвідом. Зрозуміло, що навчатися не просто, адже не твоя рідна мова, висока відповідальність… Але у нас дружня інтернаціональна група, і ми всі виклики долаємо разом.

Обов’язково хочу наголосити на тому, що прекрасно розумію свою місію як іноземної студентки у цей складний для нашої країни час! Тому постійно розповідаю про події в Україні, наші традиції, прекрасних людей, кулінарні смаколики тощо. Тепер хорвати, з якими я навчаюся, точно знають як готувати смачний український борщ та що таке українське сало!

Переконана, що зробила правильний вибір. Дякую Університету та Інституту міжнародної освіти за надану можливість навчання за даною програмою. Вдячна своїй кафедрі Національної економіки та фінансів за фахові рекомендації, підтримку та слушні поради.

Використовуйте свій шанс, «шукайте себе», ростіть і розвивайтесь!

to be continued…

Оновлено: Вівторок, 20 грудня 2022 18:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітання з Бальтазару!!!