ІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція молодих учених та студентів — Університет «КРОК»

Новини та події

ІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція молодих учених та студентів

19 грудня 2022 Новини та події

01 грудня 2022 року відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція молодих учених та студентів «Міждисциплінарні дослідження науки ХХІ століття».

У конференції взяли участь більше 100 представників науково-дослідних установ та ЗВО України. Партнерами ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», кафедри міжнародних відносин та журналістики виступили Рада молодих учених ДУ «Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України» та Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки».

За результатами конференції видано збірник наукових доповідей. Відбувся обмін досвідом між молодими науковцями та студентами щодо актуальних питань з метою популяризації науки. Новітні погляди молодих науковців та здобувачів можуть стати у нагоді для академічної фундаментальної науки та для освітньої галузі у процесі викладання навчальних дисциплін.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція молодих учених та студентів