Звітно-виборча Конференція студентів Університету — Університет «КРОК»

Новини та події

Звітно-виборча Конференція студентів Університету

21 листопада 2022 Новини та події

11 листопада 2022 року відбулась Звітно-виборча Конференція студентів Університету! Хочемо подякувати попередньому складу Студентської ради, на чолі з головою Аджетей Вікторією, за виконану роботу, реалізовані проєкти та звіт, який був підготовлений по всім заходам.

Розпочався захід виступом Вікторії, після чого учасники Конференції мали змогу заслухати програму дій на посаді кожного кандидата на посади. Ми вдячні за вашу активність, велику кількість запитань, плідну співпрацю в ході виступів кандидатів. Наприкінці Конференції було оголошено про початок голосування за новий склад Студентської ради. Виборчий бюлетень був надісланий на корпоративну пошту в кожну групу, старостам, посилання на нього було закріплено в соціальних мережах Студради та Університету.

За результатами голосування було обрано такий склад Студентської ради:

  • Голова Студентської ради - Костянтин РЕБЕКЕВША
  • Заступник Голови Студентської ради - Максим ОПРИЩЕНКО
  • Секретар Студентської ради - Михайло СТРІЛЬЧУК
  • Голова інформаційного комітету - Вікторія СЛОБОЖАН
  • Голова культурно-розважального комітету - Крістіна КАЛАБІШКА
  • Голова освітньо-наукового комітету - Юлія ХАВРО
  • Голова спортивного комітету - Анжела КРИВЕНКО

Вітаємо нову команду, яку очолює студент 3 курсу, спеціальності «Маркетинг» Костянтин Ребекевша! Костянтин здобув освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста в нашому Коледжі. Багато років Костянтин є активним учасником заходів Коледжу і Університету, за що відзначений пам’ятною відзнакою «Естафета Успіху 2022». Модератор колективу і танцівник Театру танцю Університету!

Бажаємо голові і його команді втілити всі ваші ідеї і реалізувати велику кількість проєктів! Дякуємо всім кандидатам, хто балотувався! Ми маємо на меті сформувати проєктну групу студентської спільноти, яка буде співпрацювати зі Студентською радою і продовжувати свій проєктний шлях, в якості активістів Студентської ради!

Оновлено: Понеділок, 21 листопада 2022 19:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Звітно-виборча Конференція студентів Університету