Урочистості до Дня Гідності й Свободи — Університет «КРОК»

Новини та події

Урочистості до Дня Гідності й Свободи

21 листопада 2022 Новини та події

19 листопада 2022 року представники Департаменту молоді й спорту КМДА запросили студентів Фахового коледжу Університету «КРОК» на екскурсію та урочистості, організовані співробітниками Музею Революції Гідності.

До Дня Гідності й Свободи, який в Україні щорічно відзначається 21 листопада з 2014 року, студенти Коледжу взяли участь в ушануванні пам’яті Героїв, загиблих за волю й незалежність України.

Захід розпочався з екскурсії Михайлівським Золотоверхим собором, який 2013 року став прихистком для учасників протестів і який вважається одним із символів Революції Гідності. На той час на території собору було організовано пункти збору ліків, харчів, теплих речей, а в Трапезній облаштовано операційну, де рятували поранених.

Екскурсія продовжилася в приміщенні Музею Революції Гідності. Студенти переглянули відео подій Майдану, ознайомилися з експонатами та інформаційними стендами, а також прослухали цікаву розповідь екскурсовода.

Організатори заходу долучили молодь до покладання квітів і запалювання лампад Героям Небесної Сотні. Важко було стримувати емоції, дивлячись на світлини цих надзвичайних Людей, чия жертва навічно викарбована в серцях українців.

Наприкінці урочистої ходи студенти вдарили у Дзвін Гідності, який знаменує подвиг Героїв – усіх, хто поклав життя за майбутнє України.

Дякуємо організаторам за важливий для молоді захід, за збереження пам’яті наших Героїв, за патріотизм і увагу до студентства!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Урочистості до Дня Гідності й Свободи