Вчимо – навчаючись! — Університет «КРОК»

Новини та події

Вчимо – навчаючись!

18 листопада 2022 Новини та події

18 листопада 2022 року для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Фахового коледжу Університету «КРОК» відбулася відкрита лекція з дисципліни «Актуальні питання теорії фінансів» у рамках чергової атестації педагогічних працівників.

Тема лекції: «Особливості розвитку фінансового ринку України на сучасному етапі». Лектор – викладач циклової комісії з фінансів, банківської справи та страхування, професор кафедри національної економіки та фінансів, доктор економічних наук Ігор Румик.

Фінансовий ринок як сфера фінансової системи в умовах ринкової економіки, як відбувається перехід ресурсів від власника до користувача, роль фінансових посередників та що заважає розвитку фондового ринку в Україні, як війна впливає на фінансовий ринок і фінансову систему в цілому – перелік основних питань, висвітлених і обговорених під час заняття.

Після перегляду презентації студенти задавали «гострі» запитання, піднята лектором проблематика викликала значний інтерес і активне обговорення.

Ігор Румик ще раз підтвердив своє життєве кредо «Вчимо – навчаючись!», високий рівень викладацької майстерності, вміння зацікавити студентів і підтримувати зворотній зв’язок з аудиторією.

Світлана Плетенецька, куратор групи ФІН-21k

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вчимо – навчаючись!