«Київ у бронзових мініатюрах»: відкрита онлайн-лекція для фахівців з туризму Фахівці-практики серед нас!!! — Університет «КРОК»

Новини та події

«Київ у бронзових мініатюрах»: відкрита онлайн-лекція для фахівців з туризму Фахівці-практики серед нас!!!

10 листопада 2022 Новини та події

Фахівці-практики серед нас!!!
Кафедра туризму організувала відкриту лекцію педагога, туриста-практика з багаторічним досвідом Сокол Тетяни Георгіївни – кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри туризму, акредитованого екскурсовода.

Лекція відбулася з дисципліни «Туроперейтинг» для 4 курсу ОПП «Туризм» (група ТУР-19). На захід були запрошені студенти 1-4 курсів спеціальності «Туризм», викладачі кафедри туризму, колеги Університету «КРОК».

Тетяна Георгіївна розказала про історію створення бронзових мініатюр у м.Києві, про проєкт «Шукай», який створила молодий гід Юлія Бевзенко (засновниця екскурсійного бюро «Секретний дворик», амбасадор Києва за версією премії Kyiv Tourism Awards), щоб зацікавити мешканців Києва, туристів з України та іноземних гостей новими туристичними принадами.

Наразі нараховується понад 20 бронзових мініатюр, серед яких відомі країнознавчі образи Києва та нашої країни: «київський каштан», «котлета по-київськи», «київський торт», «скіфська золота пектораль», які широко відомі за межами України. Також цікавими є: «перший київський трамвай», «київські шахісти», «київський балкон», мініатюра першого комп’ютера в континентальній Європі (тоді – МЕОМ – мала електронно-обчислювальна машина, створена у 1951 р. у Києві в лабораторії обчислювальної техніки АН УРСР під керівництвом академіка Сергія Лебедєва) та багато інших.

А в червні 2022 р. з’явилась мініатюра «Привид Києва», легендарного українського пілота.

Важливо, що можна відвідати самостійно бронзові мініатюри, перетворивши їх пошук у чудову пригоду.

Для майбутніх фахівців з туризму – це прекрасний приклад, як можна творчо працювати у сфері туризму, пропонувати нові туристичні родзинки, створювати новий туристичний продукт, це прекрасна можливість для створення екскурсій для своїх майбутніх клієнтів-туристів.

Лекція викликала жвавий інтерес, студенти і колеги ставили запитання.

Зі словами вдячності виступила Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму і поцікавилась, що саме спонукало Тетяну Георгіївну створити лекцію на таку цікаву туристичну тематику.

Дякуємо Тетяні Георгіївні за надзвичайно цікаву лекцію, високий професіоналізм, приклад закоханості у свою справу, у туризм!

Дякуємо усім студентам та колегам, які були присутні на заході!!!

***

Приклади відгуків студентів, учасників заходу.

Острянська Альона, ТУР-22, 1 курс
Враження просто чудове! Почула і запам'ятала багато чого цікавого, навіть не помітила, як час пройшов. Хочу якнайшвидше повернутись до Києва, щоб і надалі пізнавати історію свого міста. Дякую за таку неймовірну лекцію!

Рогова Анастасія, ТУР-21, 2 курс
Хочу подякувати Тетяні Георгіївні за професійну зустріч! Все зрозуміло, чітко, ясно! Щиро дякую!!!

Кумейко Артем, ТУР-20, 3 курс
Захід мені дуже сподобався! Дякую Тетяні Георгіївні за чудовий виступ і презентацію! Буду з нетерпінням чекати ще більше таких лекцій.

Абросіна Анастасія, ТУР-20, 3 курс
Дуже дякую Сокол Тетяні Георгіївні за чудову розповідь, за ілюстративну презентацію! Було дуже цікаво слухати про минуле міста Київ. Сподіваюсь, що ця екскурсія сподобалась всім, хто був присутнім, і ми матимемо змогу почути та побачити це в живу.

Плисенко Павло, ТУР-19, 4 курс
Як завжди було дуже цікаво і пізнавально! Пригадав, як ходив на живі екскурсії с Тетяною Георгіївною!

Хвалинський Іван, ТУР-19, 4 курс
Дуже чудова онлайн-екскурсія!.. Тембр заворожує і забирає можливість відволіктись. Щиро дякую Тетяні Георгіївні!

Оновлено: Четвер, 10 листопада 2022 17:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Київ у бронзових мініатюрах»: відкрита онлайн-лекція для фахівців з туризму Фахівці-практики серед нас!!!