Розширене засідання кафедри управлінських технологій — Університет «КРОК»

Новини та події

Розширене засідання кафедри управлінських технологій

10 листопада 2022 Новини та події

07 листопада 2022 року в рамках розширенного засідання кафедри управлінських технологій відбувся науковий семінар на якому обговорили та затвердили висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації випускника освітньо-наукової програми «Менеджмент» Університету «КРОК» Ельгувірі Хатіма (керівник: д.е.н., професор Рокоча В.В., рецензенти: д.е.н., проф. Алькема В.Г. д.е.н., доцент Кириченко О.С.).

У результаті обговорення, дисертаційна робота Ельгувірі Хатіма на тему: «Система управління якістю як фактор міжнародної конкурентоспроможності компанії» рекомендована до захисту у разовій спеціалізованій раді Університету «КРОК» на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування». Вітаємо Ельгувірі і бажаємо вдалого захисту!

На розширеному засіданні кафедри також була проаналізована тематика дослідницьких пропозицій аспірантів та прийнято рішення затвердити теми дисертаційних досліджень аспірантів першого курсу осіннього набору 2022 року та закріпити за ними наукових керівників.

Усім аспірантам бажаємо наукових звершень!

Оновлено: Четвер, 10 листопада 2022 13:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Розширене засідання кафедри управлінських технологій