Лекція-вебінар від Національного банку України: зустрічі з роботодавцями тривають! — Університет «КРОК»

Новини та події

Лекція-вебінар від Національного банку України: зустрічі з роботодавцями тривають!

09 листопада 2022 Новини та події

08 листопада 2022 року відбувся надзвичайно цікавий вебінар від Тетяни Юхименко, заступника начальника відділу аналізу реального та фіскального секторів Департаменту монетарної політики та економічного аналізу Національного банку України. Тема лекції: «Практичні аспекти інфляції».

Цільова аудиторія – студенти старшокурсники спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та всі бажаючі. Зустріч організована Олександром Карловим, директором Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК», Ігорем Румиком, професором кафедри національної економіки та фінансів та Світланою Плетенецькою, доцентом кафедри національної економіки та фінансів.

Не дивлячись на деякі нюанси технічного характеру, пов’язані з перебоями електропостачання, зустріч пройшла на високому рівні та викликала значний інтерес серед учасників. Тетяна Юхименко на високому професійному рівні, але разом з тим доступною мовою пояснила економічний зміст інфляції, способи її розрахунку, особливості інфляційного таргетування та багато інших цікавинок цього важливого економічного явища. Тема була висвітлена не лише з теоретичної точки зору, а й наведено багато прикладів з практики діяльності НБУ та інших суб’єктів цього процесу.

Студенти мали змогу задати запитання та обговорити практичні аспекти інфляційних процесів, які відбуваються в Україні.

Щиро дякуємо Тетяні Юхименко за цікаву лекцію та висловлюємо сподівання на подальшу співпрацю!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Лекція-вебінар від Національного банку України: зустрічі з роботодавцями тривають!