Дайджест новин Департаменту зі студентських питань / Жовтень 2022 — Університет «КРОК»

Новини та події

Дайджест новин Департаменту зі студентських питань / Жовтень 2022

03 листопада 2022 Новини та події

Надзвичайно активним, яскравим на події і на проєкти виявився перший місяць навчального року для першокурсників і для всього Університету.

Попри велику кількість повітряних тривог, обстрілів міста, ми додержуючись всіх правил безпеки реалізували наступні заходи:

Квест-марафон «BE BRAVE LIKE UKRAINE»
До Дня захисників і захисниць України Департамент зі студентських питань створив чудову осінню локацію в холі Університету та разом з Театром танцю і Вокальною студією провели захопливі конкурси на 7 локаціях. Ми дуже раді були бачити команду з Фахового Коледжу та 4 збірні команди Університету на першому масштабному проєкті Департаменту! Ви – неймовірні, активні, розумні та яскраві! Час промайнув досить швидко і навіть повітряна тривога не зупинила нас! Ба більше: виступ Вокальної студії в укритті при свічках був дуже атмосферним.
Вітаємо переможців квест-марафону, збірну спеціальностей «Право», «Журналістика», «Культурологія» і нагадуємо, що проєкти Ліги факультетів продовжуються!

Проєкт «Лідери майбутнього»

Даний проєкт створений для активної студентської спільноти, яка хоче стати частиною студентського самоврядування, проєктних груп і реалізувати свій потенціал! Захід відбувся в декілька етапів. На першій зустрічі ознайомилися з діяльністю Студентської ради, посадами, завданнями і повноваженнями студентського самоврядування. Обговорили проєктну діяльність, а саме, як створити свій проєкт, будова проєкту, види проєктів і взаємодія команди.
На другій зустрічі ознайомилися з процедурою виборів до Студентської ради та писали передвиборчі програми, які в подальшому будуть використані як передвиборча агітація кандидатів і розміщенні в соціальних мережах Студради та Університету!

Halloween party 2022 Вечірка студентського самоврядування Університету, Коледжу та Культурного центру!
28 жовтня Департамент зі студентських питань організував зустріч активної студентської спільноти напередодні Геловіну! Навчатися, працювати, а також займатись проєктною роботою під силу тільки найактивнішим і свідомим студентам!
Тож, такі зустрічі мають на меті згуртування студентської спільноти, а також гарне проведення часу разом, бо єднатися зараз дуже важливо. На заході учасники змагалися за звання найкращого образу та кращої команди, спробували жахливо смачні смаколики та магічний пунш з павуками та мізками.
Тепер сповнені яскравими емоціями та незабутніми враженнями ми готові продовжувати наш проєктний шлях.

Акція «Смілива гривня»
Акція передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. На сьогодні понад 14 млрд таких монет перебуває в обігу на загальну суму 5,09 млрд грн. Департамент зі студентських питань розмістив скриню для збору в холі Університету, а Фаховий Коледж в деканаті. Майже за місяць студенти та працівники зібрали чималеньку суму, яку вже відправили на рахунок Національного банку.
Дуже дякуємо всім хто долучився до цієї благодійної акції, бо зараз це важливо як ніколи! ЗІБРАНО 5 177, 50 коп.

Завантажити ДАЙДЖЕСТ Департаменту зі студентських питань

Оновлено: Четвер, 03 листопада 2022 17:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Дайджест новин Департаменту зі студентських питань / Жовтень 2022