Університет «КРОК» – лідер серед приватних навчальних закладів України — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» – лідер серед приватних навчальних закладів України

02 листопада 2022 Новини та події

Попри усі виклики, що випали на долю освітянського фронту, викладачі та співробітники Університету «КРОК» продовжують вести інформаційну діяльність. І надзвичайно приємно, коли ця діяльність (ця титанічна праця, оскільки часом ведеться не лише в укриттях), а ще й з періодичним знеструмленням визнається успішною.

Радо повідомляємо, що Університет «КРОК», попри усі виклики, не лише не втратив свої позиції в міжнародному рейтингу uniRank University Ranking (провідний міжнародний каталог вищої освіти та пошукова система, що містить огляди і рейтинги більш 13600 офіційно визнаних університетів і коледжів у 200-сот країнах), а навіть зміг їх покращити – наш Університет – лідер серед приватних навчальних закладів України.

Автори Інтернет-рейтингу відзначають, що його результати покликані допомагати студентам, викладачам та науковцям дізнаватися, наскільки певний вуз є популярним в тій чи іншій країні. Для цього в рейтингу uniRank використовуються незалежні вебометричні показники, що характеризують відвідуваність сайтів ЗВО та згадуваність вузу в мережі Інтернет.

Пишаємося тим, що наші соціальні мережі і загалом інтернет-присутність були оцінені на досить високому рівні (2 місце серед приватних ЗВО та 45 місце серед українських ЗВО). Далі вище, далі більше!

Дякуємо усім залученим до інформаціної роботи на сайті та в соціальних мережах, адже лише РАЗОМ ми перемагаємо на всіх фронтах!

Все буде Україна!

 

Оновлено: Середа, 02 листопада 2022 19:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» – лідер серед приватних навчальних закладів України