Очима студентів-фінансистів — Університет «КРОК»

Новини та події

Очима студентів-фінансистів

27 жовтня 2022 Новини та події

10-14 жовтня 2022 року в Університеті WSB, м. Домброва Гурніча (Польща) відбувся проєкт «Social responsibility of young entrepreneurs and sustainable development».

Мета заходу: ознайомитись з найважливішими принципами сталого розвитку і корпоративної соціальної відповідальності.

Університет «КРОК» – хвилюючі миті відбору – тривожне очікування результатів – і, супер, ми в Польщі!!! Численні дискусії з тім-білдінгу, розробка костюмів з деталей конструктора і соломинок, розгляд проблем сталого використання сировини в індустрії моди – це цікаві заходи першого дня роботи учасників.

Під час другого конференційного дня відбулися захоплюючі лекції від лідера екологічної організації в м. Катовіце, актуальні виступи про застосування та імплементацію ідей сталого розвитку в дизайні від португальської професорки та представниці провідної міжнародної організації Quacquarelli Symonds.

Екватором воркшопу стали дебати щодо питань реалізації ідей сталості в бізнесі від чотирьох команд, які дискутували між собою та пропонували аргументовані рішення щодо вирішення проблеми. І на завршення, відбулася презентація проєктів щодо вирішення нагальних питань на запропоновані організаторами теми.

Крім того, були також і позаконференційні заходи: екскурсія до музею з роботами польських митців, відвідування відомого парку в м.Катовіце, ознайомлення з традиціями польської культури.

Висловлюємо щиру подяку організаторам цього фантастичного заходу!

Дарина Удовиченко, Ольга Скирто
студентки спеціальності
«Фінанси, банківстка справа та страхування»

Оновлено: П'ятниця, 28 жовтня 2022 13:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Очима студентів-фінансистів