Заходи, присвячені сталому розвитку проєкту Erasmus+ «Медіація» — Університет «КРОК»

Новини та події

Заходи, присвячені сталому розвитку проєкту Erasmus+ «Медіація»

26 жовтня 2022 Новини та події

21-22 жовтня 2022 року в м.Берлін (Німеччина), відбулись заходи, присвячені сталому розвитку проєкту Erasmus+ «Медіація: Навчання та трансформація суспільства» за участі партнерів MEDIATS з України, Грузії, Азербайджану, Нідерландів, Іспанії та Німеччини.

Заходи були організовані в приміщенні Вільного Берлінського університету консалтинговою компанією Hultgren Nachhaltigkeitsberatung UG, партнером проекту. Команду MEDIATS Університету «КРОК» уролі партнера та координатора представляла Галина Богаченко, директор Центру міжнародних проектів Навчально-наукового інституту міжнародної освіти.

Під час тренінгу зі сталого розвитку під керівництвом Олівера Шмідта, директора Hultgren Nachhaltigkeitsberatung UG, та Яна ван Звітена, ректора Нідерландської бізнес-академії,партнери працювали над сталістю програм медіації та структур медіації, а також над забезпеченням того, щоб проєктні результати були використані зацікавленими сторонами.

Під час заходів проєкту також були організовані сесії з управління проєктом. Було проведено загальний огляд проєкту, досягненнярезультатів проєкту за якісними такількісними показниками.

У ці ж дні відбувся Entrepreneurship Summit,який відвідала частина команди проєкту EANET «Entrepreneurship Alumni Network» (2013-2017).Враховуючи, що деякі партнери EANET є партнерами MEDIATS, учасники зібралися разом,приєднавшись до Саміту та взяли участь у мережевих сесіях.

Оновлено: Четвер, 27 жовтня 2022 12:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Заходи, присвячені сталому розвитку проєкту Erasmus+ «Медіація»