Вибіркова дисципліна «Event-маркетинг»: нові підходи до викладання — Університет «КРОК»

Новини та події

Вибіркова дисципліна «Event-маркетинг»: нові підходи до викладання

21 жовтня 2022 Новини та події

У цьому семестрі значною частиною студентів 3-го курсу спеціальностей: «Маркетинг», «Менеджмент», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Економіка» у рамках вибіркової дисципліни був обраний цікавий та актуальний курс «Event-маркетинг».

Так на одній із пар цього курсу, викладачем Малою І.Б. було дано практичне завдання «Запропонувати івенти, які можна провести у стінах нашого рідного Університету». Багато крутих, цікавих та креативних заходів запропонували наші студенти (з цим кладом ідей, ви ще познайомитесь).

А один із них, навіть швидко вдалось втілити в життя в рамках даної дисципліни. Так, 18 жовтня відбувся експериментальний івент «Студ Бос». Це івент в якому викладачем на якусь пару стає студент, а викладач разом з іншими студентами уважно слухає та навчається: так, Тарас Генчев, студент групи МА-20 став «Студ Босом» та провів пару для своїх однокурсників! Наш «Студ Бос» зі своєю роллю справився на відмінно: був змістовна лекція, цікава презентація, відеофрагменти, дискусія та обговорення матеріалу.

Талановиті та креативні, ось які вони — наші студенти!

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вибіркова дисципліна «Event-маркетинг»: нові підходи до викладання