Відкрита лекція «Контент стратегія та етапи її створення» — Університет «КРОК»

Новини та події

Відкрита лекція «Контент стратегія та етапи її створення»

30 вересня 2022 Новини та події

28 вересня 2022 року успішно відбулася відкрита лекція доцента кафедри маркетингу та поведінкової економіки, Дьячук Ірини Віталіївни, за темою «Контент стратегія та етапи її створення».

Лекція проводилась у рамках курсу «Контент-маркетинг» для студентів 4-го курсу, груп: ЕК-19, МЕН-19, МЕН/КЛ-19, МА-19, ПТ-19, ФІН-19. Лекцію також відвідали завідувачка кафедри Маркетингу та поведінкової економіки університету КРОК д.е.н., професор Петрова Ірина Леонідівна та члени кафедри.

Потрібно наголосити, що викладання лекції супроводжувалося наочною демонстрацією, що посилювало ефект сприйняття і засвоєння матеріалу. Питання, зверненні до аудиторії, сприяли здійсненню зворотнього зв'язку. Це дозволило викладачеві виділити і додатково роз'яснити найбільш складні моменти у викладанні матеріалу. Створення проблемних ситуацій, поєднання з практичними прикладами сприяло досягненню поставленої мети. Ірина Віталіївна продемонструвала високий рівень навчально-методичного викладання матеріалу, вільно володіла інформацією і майстерно утримувала увагу студентів протягом усієї лекції. Тема лекції викладачем повністю розкрита, всі учасники отримали нові знання і захоплення від спілкування.

Оновлено: П'ятниця, 30 вересня 2022 12:16
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відкрита лекція «Контент стратегія та етапи її створення»