Ми підтримуємо. Нас підтримують. — Університет «КРОК»

Новини та події

Ми підтримуємо. Нас підтримують.

28 вересня 2022 Новини та події

Ця новина – це слова вдячності усім тим, хто нас підтримує, усім, хто безупинно донатив і продовжує донатити. Саме завдяки Вам – партнери та друзі з усього світу – цього року, вперше в історії Університету «КРОК», розпочнуть навчання на безоплатній основі наші студенти військовослужбовці та внутрішньо переміщені особи з тимчасово окупованих територій.

Що це означає?
Це означає, що для молоді з тимчасово окупованих територій, а також для військовослужбовців була передбачена спеціальна спрощена процедура вступу до нашого навчального закладу на спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Культурологія» та «Туризм» і забезпечено соціальні гарантії.

Фінансування програми здійснюється за рахунок благодійних коштів, отриманих Університетом у 2022 році. Студенти з числа внутрішньо переміщених осіб та військовослужбовців отримали наступну допомогу: повна оплата за весь період навчання для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Університет «КРОК» у цей непростий час не залишається осторонь і провадить політику підтримки, залишається відкритим для благодійної допомоги від друзів, партнерів, небайдужих.

Qr-код на віжуалі (вгорі) дозволяє приймати благодійну допомогу в тому випадку, якщо є бажаючі допомогти Університету в цей нелегкий час.

Нам надзвичайно приємно усвідомлювати, що ми разом йдемо до Перемоги!

Оновлено: Четвер, 29 вересня 2022 13:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Ми підтримуємо. Нас підтримують.