Участь представника Бізнес Школи «КРОК» в ювілейній конференції CEEMAN — Університет «КРОК»

Новини та події

Участь представника Бізнес Школи «КРОК» в ювілейній конференції CEEMAN

28 вересня 2022 Новини та події

З 21 по 23 вересня 2022 року в чарівному м. Блед (Словенія) проходила ювілейна 30-та конференція міжнародної асоціації CEEMAN.

Сьогодні CEEMAN — це глобальна мережа, діяльність якої присвячена досконалості та актуальності роботи навчальних закладів в області менеджменту та бізнес-освіти. Наразі ця Асоціація об’єднує понад 200 університетів, бізнес-шкіл і компаній з 52 країн. У Конференції взяла участь Ольга Карпова, виконавчий директор Бізнес Школи «КРОК».

Тема конференції, на якій були присутні більше ніж 80 учасників з 26 країн, була визначена як «Майбутнє менеджмент-освіти – розуміння загальної картини». Видатні спікери з різних країн ділилися своїми поглядами на виклики сучасності та говорили про важливість діалогу між бізнесом та навчальними закладами.

Була також організована спеціальна сесія присвячена війні в Україні та підтримці, яку може надати освітянська спільнота різних країн бізнес школам України. На цій сесії виступали представники українських бізнес шкіл та колеги з навчальних закладів Польщі.Від Бізнес Школи «КРОК» з доповіддю виступила Ольга Карпова, виконавчий директор, з доповіддю на тему: «Війна в Україні. Життя до та після 24.02.2022». Представники бізнес шкіл України змусили учасників конференції задуматися, як спільнота CEEMAN може ще більше підтримати Україну та українців під час війни.

Ми вдячні керівництву CEEMAN та її Президенту Даніці Пург за фінансову підтримку участі в Конференції та солідарність з українським народом.

Оновлено: Середа, 28 вересня 2022 17:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Участь представника Бізнес Школи «КРОК» в ювілейній конференції CEEMAN