Зустрічі з роботодавцями: лекція-вебінар від Укрсиббанку — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустрічі з роботодавцями: лекція-вебінар від Укрсиббанку

03 жовтня 2022 Новини та події

Вже традиційною для Кафедри національної економіки та фінансів Університету «КРОК» є організація зустрічей із відомими стейкхолдерами-роботодавцями України.

Цього разу це міжнародний банк UKRSIBBANK BNP PARIBAS і підготовка фахівців-фінансистів для банківської сфери. Тема лекції-вебінару: «UKRSIBBANK BNP Paribas Group: кар’єрні можливості від Департаменту внутрішнього аудиту».

27 вересня 2022 року відбулася зустріч студентів старшокурсників із Лілією Карпенко, Talent Acquisition Specialist, і Дарією Павленко, провідним фахівцем Управління підбору персоналу Укрсиббанку. Лілія в ході зустрічі ознайомила присутніх із діяльністю банківської установи на ринку банківських послуг в Україні, розповіла про досвід адаптації роботи під час війни та соціальну спрямованість установи на захист і збереження як працівників, так і клієнтів. Особливий інтерес викликали кар’єрні можливості для працевлаштування в банку. У свою чергу, Дар’я поділилася досвідом розробки та впровадження онлайн практики, що є дуже корисним і актуальним у сучасних умовах практико орієнтованого навчання. Студенти мали змогу обговорити переваги дуальної освіти, представлені директором Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК» Олександром Карловим, перелік фахових компетентностей, які потрібно набути банківському працівнику, актуальні вакансії банку, а також можливості працевлаштування в ньому.

Учасниками заходу були професор Ігор Румик і доцент Світлана Плетенецька, які запропонували дорожню карту взаємовигідної співпраці між кафедрою національної економіки та фінансів і Укрсиббанком.

Щиро дякуємо Лілії Карпенко та Дарії Павленко за актуальний і корисний захід. Особлива вдячність Олександру Карлову, завдяки якому ця подія стала можливою!

Світлана Плетенецька

Оновлено: Вівторок, 04 жовтня 2022 17:04
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустрічі з роботодавцями: лекція-вебінар від Укрсиббанку