Kyiv Tech Summit або #Hack4Ukraine (завершення та враження від події) — Університет «КРОК»

Новини та події

Kyiv Tech Summit або #Hack4Ukraine (завершення та враження від події)

12 вересня 2022 Новини та події

09 вересня 2022 року останній день Kyiv Tech Summit, купа охорони, військові, бомбосховище, повна анонімність та астрономічна атмосфера. Можливо подумати, що це останній фільм про агента 007. Так, близько 500 хакерів, спеціалістів ІТ сфери України зібрались на першому в Україні Web3 хакатоні, щоб представити свої проекти. І як пам’ятаєте КН-спільнота ННІІКТ також долучилась та прийняла цей виклик.

Що ж ми зі сміливістю можемо сказати, що таки «гра була варта свічок». Kyiv Tech Summit став реально крутою можливістю проявити себе. Адже, останній день та гості, які були надали надзвичайний профіт та буст до подальших дій. Віталік Бударін (один із творців криптовалюти Ethereum); Михайло Федоров (міністр цифрової трансформації України) та навіть Netflix знімав фільм про команди. Відчуваєте атмосферу?

Для КН спільноти хакатон став відправною точною до рішучих дій. Було представлено реально крутий програмний продукт приватного VPN серверу під звучною назвою «ОТЕТО». Учасники команди Симоновський Євгеній (керівник проекту); Симоновська Олена (психолог команди); Ластівка Тимофій (Back-end розробник); Дмитро Верегун (Back-end розробник); Олександра Лигіна (Front-end розробник. Анімація та дизайн сайту) продемонстрували нереально крутий продукт, який був оцінений суддями як унікальний в своєму роді та всю команду було запрошено до участі ще в наступному хакатоні. До голосування за проект було залучено всіх учасників КН спільноти ННІІКТ та КН форум. Ми продемонстрували на скільки ми сильні, коли разом. Адже, до голосування було залучено навіть наш новоприбулий перший курс, які відчули цю сімейну атмосферу.

Дякуємо всім за підтримку! Ознайомитись із проєктом можливо тут: https://devpost.com/software/oteto

Галерея проектів для тих, хто в темі: https://kyiv-tech-summit.devpost.com/project-gallery

 

P.S. На жаль, фото команди не маємо (не любимо то діло), проте є що подивитись із хакатону та є відео нашого проекту :)

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Kyiv Tech Summit або #Hack4Ukraine (завершення та враження від події)