Організаційні зустрічі зі студентами: сила в єдності — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційні зустрічі зі студентами: сила в єдності

12 вересня 2022 Новини та події
Вперше в історії України починаємо новий навчальний рік під час війни.
Але віримо в Перемогу! І це надихає!!!
7-8 вересня 2022 р. кафедра туризму провела Організаційні зустрічі зі студентами 2-4 курсів спеціальності «Туризм», до яких долучилися і співробітники кафедри туризму.
А формат зустрічі був досить цікавий: онлайн – для студентів, які знаходяться поза межами Києва та України, та офлайн – для студентів, які мали можливість приїхати до Університету.
Спікером виступила Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму. Розглядалися питання щодо формування загальних і фахових компетентностей та програмних результатів навчання відповідно до освітньо-професійної програми «Туризм», графік навчального процесу, розклад занять, календар подій на поточний навчальний рік, наукові заходи та інші питання. Підіймали й питання щодо академічної доброчесності.
Як приємно було зустрітися зі студентами, а особливо очно, в улюбленому кабінеті туризмознавства (ауд.304), з якими не бачились з початку війни. За круглим столом обговорили не тільки питання щодо навчального процесу, але й обмінялися думками та враженнями щодо поточних подій, перипетіях долі кожного з нас, намітили план подальших дій.
Підіймали й питання стану туризму в нашій країні та перспектив розвитку. Підкреслили, що основою успіху для кожного з нас є командна робота, відчуття єдності.
Бажаємо усім учасникам освітнього процесу у новому навчальному році успіхів та досягнень!
А Україні Перемоги та Миру!!!
Оновлено: Понеділок, 14 листопада 2022 18:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційні зустрічі зі студентами: сила в єдності