#проКРОК: відгук випускниці спеціальності «Туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК: відгук випускниці спеціальності «Туризм»

16 серпня 2022 Новини та події

Університет «КРОК» – це те місце, де роки навчання проходять з ввічливістю, повагою та творчим підходом, знаннями з власного досвіду, які спрямовують йти далі та реалізовувати себе.

Я навчалась на спеціальності «Туризм» 4 роки. Якщо чесно, жалкую, що закінчились студентські роки, адже мені хотілось би знову бути студенткою 1-го курсу.

На нашій кафедрі та й взагалі у всьому університеті завжди панувала та панує приємна та дружня атмосфера. Мені подобається чуйність викладачів і завжди зворушує те, як вони хочуть нас залучити до різноманітних цікавих заходів, які проводять та організовують для нашого розвитку. «Ніщо так не розвиває розум, як подорож».

Особливу подяку хочу висловити викладачам кафедри туризму, на чолі з нашим завідувачем – Мелько Людмилою Федорівною: це були незабутні чотири роки! Я Вас не забуду! Саме Вони допомогли мені стати тим, ким я є зараз. Я завжди буду згадувати свої студентські роки з теплом на серці, адже роки навчання, проведені в Університеті «КРОК» – це одні з найкращих років в житті!

Матко Юлія – випускниця
спеціальності «Туризм» - 2022, група ТУР-18

Оновлено: Середа, 17 серпня 2022 19:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК: відгук випускниці спеціальності «Туризм»