Наукові досягнення магістрів-фінансистів! — Університет «КРОК»

Новини та події

Наукові досягнення магістрів-фінансистів!

16 серпня 2022 Новини та події

Напевно, всі розуміють, скільки сьогодні зусиль та енергії витрачається на вирішення різних соціально-економічних питань у надзвичайно складних умовах життя під час війни. Багато звичних для всіх занять відійшли на так званий «другий план». Однак, наші студенти знаходять у собі сили продовжувати вдосконалювати свою власну освітню траєкторію, працювати над науковими проблемами та вирішувати поставлені наукові завдання.

Кафедра національної економіки та фінансів вітає з черговими науковими досягненнями здобувачів освіти ступеня магістр спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», а саме: участю у ІІ Всеукраїнській студентській науковій конференції «Цифровізація суспільства та бізнесу: виклики та можливості для молоді» на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту, а також публікацією наукових тез.

Ось вони: Павло Лебедєв (науковий керівник доц. Плетенецька С.М.), Тетяна Мельник (науковий керівник проф. Грушко В.І.), Сергій Мохорт (науковий керівник доц. Кузьмінський В.З.), Анастасія Некрутенко (науковий керівник доц. Чумаченко О.Г.), Лідія Поліщук (науковий керівник проф. Грушко В.І.)!!!

Загальне керівництво щодо написання та розміщення наукових матеріалів здійснював гарант освітньої програми здобувачів освіти ступеня магістр спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» проф. Румик І.І.

Пишаємося нашими студентами. Так тримати!

Оновлено: Середа, 17 серпня 2022 14:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Наукові досягнення магістрів-фінансистів!