Практика психологічного консультування із застосуванням НЛП-технологій — Університет «КРОК»

Новини та події

Практика психологічного консультування із застосуванням НЛП-технологій

30 червня 2022 Новини та події

З 21 лютого до 27 червня 2022 року у навчально-практичному психологічному центрі «Крок за КРОКом», підрозділі ННІ психології Університету «КРОК», відбувся практичний сертифікатний курс «Практика психологічного консультування із застосуванням НЛП-технологій» (онлайн).

Заняття проводив Юрій Олексійович Живоглядов, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Університету «КРОК», практикуючий психолог в когнітивно-поведінковому та екзистенціально-феноменологічному напрямках, сертифікований НЛП-Тренер, керівник секції психологічного консультування та коучингу Української Спілки Психотерапевтів (УСП).

У курсі взяли участь студенти-майбутні психологи бакалаврату та магістратури, практикуючі психологи, а також ті, хто зацікавлений в отриманні особистого досвіду переживання психологічних трансформацій. Отриманий учасниками досвід стане ключовою передумовою допомоги клієнтам, а отриманий сертифікат поповнив портфоліо психологів-учасників.

Учасники висловили побажання про продовження таких занять з вересня. Анонси наступних курсів та занять будуть розміщені на сторінці Центру в фейсбуку.

Оновлено: Четвер, 30 червня 2022 16:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Практика психологічного консультування із застосуванням НЛП-технологій