Історія КРОКівської активності! — Університет «КРОК»

Новини та події

Історія КРОКівської активності!

28 червня 2022 Новини та події

Знайомтесь, Павло Лебедєв, здобувач спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» (магістратура).

  Пам’ятаєш яким було твоє перше знайомство з КРОКом?

З Університетом «КРОК» знайомство розпочалося з класного проєкту – профорієнтаційного табору «PROFCAMP». Потім були підготовчі курси і я, як не дивно, зовсім не вагався – вступив до Коледжу економіки, права та інформаційних технологій на той час на спеціальність «Фінанси і кредит». Значний вплив на мій вибір мало знайомство з цікавою людиною Ігорем Румиком, який проводив майстер-класи з фінансової грамотності в проєкті «PROFCAMP». Розкажи кілька слів про навчання в КЕПІТі.

Слід сказати, що навчання в Коледжі було різноманітним та дуже насиченим. Презентації груп, GPK, заходи «Клубу професіоналів КЕПІТу», круглий стіл «Толерантність у сучасному світі», науково-практична конференція молодих учених «Актуальні питання сучасної науки та практики», конгрес «Bussines for Smart Cities», тренінг від «British Council», практико орієнтовані екскурсії. І це ще не повний перелік заходів і проєктів!

Може хтось після такого скаже, що було сумно та нецікаво навчатись!? Думаю, що багато чого залежить від тебе самого, від твоєї активності та вміння критично мислити. Свідченням цього є подяки, які я отримав під час навчання в Коледжі: «За старанність, сумлінне навчання та формування позитивного іміджу в освітньому просторі Коледжу», «За ініціативність, небайдужість, активну життєву та громадську позицію», «За вагомий внесок та активну участь, ініціативу в підтримці і допомозі деканату Коледжу», «За відповідальне ставлення до власного професійного становлення та формування позитивного іміджу Коледжу».

Тож навчання в Коледжі – це був мій перший відповідальний крок у житті. Мотиваційна підтримка від Ірини Рибак, Наталії Степаненко, Людмили Сумбаєвої, Ірини Вайнорес, Тетяни Кондес, Олександра Карапетяна, Ганни Пазєєвої, Ольги Ромашко, Світлани Плетенецької та Ігоря Румика були дуже важливими для мене.

А яким було навчання в Університеті на бакалавраті?

Після закінчення Коледжу та розуміючи той факт, що це лише початок навчання, вирішив продовжити навчатися на спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», щоб поглибити свої знання з фінансів, а також паралельно спробував себе на спеціальності «Менеджмент: комерційна логістика». Це не завадило продовжувати наукові та особисті активності – круглий стіл «Антикризове управління: імператив сучасної економіки», конференції «Держава, регіони, підприємництво: інформаційні, суспільно-правові, соціально-економічні аспекти розвитку» та «Сучасний менеджмент організації: витоки, реалії та перспективи розвитку».

Особливо запам’яталась участь у заходах від Національного банку України та презентація 4-го видання підручника «Пенсійна система», організованих Кафедрою національної економіки та фінансів.

Наприкінці 2021 року отримав диплом бакалавра з фінансів, банківської справи та страхування з відзнакою та найвищу нагороду для студентів Університету «ЗІРКА КРОКУ».

Ну, а зараз ти навчаєшся на магістратурі, розкажи кілька слів.

Здобувши ступінь бакалавра, не роздумуючи вступив на магістерську програму з фінансів, банківської справи та страхування. Великий вплив на мій вибір мала злагоджена та професійна робота викладачів Кафедри національної економіки та фінансів.

Навчаючись на магістерській програмі, продовжую брати участь у наукових заходах і різних проєктах, зокрема «QK швидкі знання», експертній дискусії Open Talk «8 з 30. Україна у фокусі поколінь. До і після 24 лютого», курсах підвищення кваліфікації «Управлінський інтелект для освітян», не забуваю доєднуватись до заходів Коледжу та активно підтримувати студентів.

У підсумку, сподіваюсь, що моя історія вас зацікавила та можливо змотивувала до навчання в Коледжі та Університеті!

Щоб ти побажав студентам та майбутнім студентам КРОКу?

Всім студентам хочу побажати: Ніколи не бійтеся ризикувати, ставте перед собою цілі, досягайте їх, намагайтеся брати учать у всіх можливих заходах. Шукайте себе, не бійтеся помилятися, не бійтеся не потрапити одразу в десятку, плідно працюйте над собою і головне – вірте в себе, ви найкращі! З КЕПІТом у серці, З КРОКом назавжди!

Відверта розмова: Павло Лебедєв та Ігор Румик

Оновлено: Вівторок, 28 червня 2022 16:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Історія КРОКівської активності!