Міжнародні можливості для здобувачів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародні можливості для здобувачів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

28 червня 2022 Новини та події

 Вивчення на практиці міжнародного досвіду – це невід’ємна частина на шляху до становлення фахівця зі спеціальності. Саме тому, обираючи Університет, я звертала увагу на можливості навчання за кордоном. Пройшовши конкурсний відбір та отримавши рекомендацію від Кафедра національної економіки та фінансів, я отримала можливість поїхати на навчання до Kodolanyi Janos University (KJU), Будапешт, Угорщина.

З перших днів відчула різницю в підходах до навчання. Але треба зауважити, що я розпочала своє навчання в Університеті «КРОК» з третього курсу після закінчення КЕПІТу. Організація занять і методи вивчення окремих дисциплін в KJU складаються з практичних діяльностей, а саме: командна робота над уявним бізнесом, вирішення потенційних проблем, розробка стратегії розвитку та реалізації цілей. Не дивлячись на те, що відправна точка нашої роботи була завжди уявною, робота над нею виявилась плідною та різноманітною. Хочу зауважити, навіть якщо ти робиш помилки, то викладачі до цього ставляться лояльно, дуже м’яко роблять зауваження і коректно дають поради. Такий підхід точно не залякує слухачів.

Особлива тема для кожного студента – це сесія! Цікавим є те, що в KJU немає традиційних для нас екзаменів з тестами та білетами. Викладачі оцінюють фінальну презентацію твого проєкту, який розроблявся протягом усього семестру, тому в тебе немає жодних шансів списати.

Програми міжнародного обміну, зокрема Erasmus, – це не лише можливість покращити свої професійні здібності, а й величезна пригода. Я була неймовірно здивована кількістю позакласних розважальних подій і навіть мала можливість, як то кажуть, «make friends», що для мене досить дивно, оскільки я інтроверт.

Хочу щиро подякувати Університету «КРОК», Управлінню міжнародного співробітництва та Кафедрі національної економіки та фінансів за надану можливість пройти міжнародне стажування та побажати всім набути потрібного досвіду для реалізації запланованого.

 

Дарина Удовиченко
студентка 3 курсу, спеціальність

«Фінанси, банківська справа та страхування»

Оновлено: Вівторок, 28 червня 2022 12:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародні можливості для здобувачів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»